San Tomasekin batera, Euskaltegian talo tailer bat egin genuen. Azken urte hauetan errepikatu dugun tailerra da hau. Txorizoa eta txokolatearekin lagundu genituen guk egindako taloak. Hauek pasatzeko sagardo freskoa.
<a href="http://www.blogak.com/lamoskagao">Koadrila</a>ko afarian beheko <a href="http://images.google.es/images?q=tbn:lduRRIw5DWCGxM:http://www.malaysatayhut.com/menu_large/Vege%2520Roll.jpg">horrelakoak </a>egiteko saltzen dituzten "Bimbo rolls" opil prefabrikatuak erabili genituen: plantxak pasatu, txorizoa sartu eta... umm.<br />
Txokolatea eta sagardo freskoa? Batera? Dedioooo!<br />
Iruzkinak
Josu 2007-01-05 04:39 #1
<a href="http://www.blogak.com/lamoskagao">Koadrila</a>ko afarian beheko <a href="http://images.google.es/images?q=tbn:lduRRIw5DWCGxM:http://www.malaysatayhut.com/menu_large/Vege%2520Roll.jpg">horrelakoak </a>egiteko saltzen dituzten "Bimbo rolls" opil prefabrikatuak erabili genituen: plantxak pasatu, txorizoa sartu eta... umm.<br />
Benito 2007-01-08 18:37 #2
Txokolatea eta sagardo freskoa? Batera? Dedioooo!<br />
Utzi iruzkina: