[EiTB] EZTABAIDAN

eatgirl 1550013372263 ELIKABIDE | 2020-03-01 00:00
1

nseguraalcaide@gmail.com 1624641793732

(astelehenetik ostegunera, 21:30)
Klaudio Landak gidatutako saioa
aktualitateko azken datuez
eta azken orduaz.

2021/06/24

  • Gatz mota desberdinen ezaugarriak ta Euskal Gatza.
  • Características de los diferentes tipos de sal y la Euskal Gatza.

[bideoa]

 

2021/05/28

  • Elikatu gaitezke Euskal Herrian ekoitzitako produktuekin bakarrik? Km 0, Slow Food.
  • ¿Podemos alimentarnos sólo con productos producidos en Euskal Herria? Km 0, Slow Food.

[bideoa]

 

2021/04/15

  • Zainzuri txuriak edo berdeak nahiago? Txuriak lur azpian ekoizten dira; eta berdeak eguzkitan, klorofila erabilita.
  • Espárragos, ¿los prefieres blancos o los berdes? Los blancos se cultivan bajo tierra; y los verdes al sol, aprovechando la clorofila.

[bideoa] 

 

2021/04/07

  • Zer jaten dugu TB aurrean? Aukera osasuntsuak nahieran.
  • ¿Qué comemos delante de la TV? Opciones saludables a la carta.

 

2021/03/17

  • Begi-kolpe batez antxoa freskoa identifikatzeko gomendioak.
  • Recomendaciones para identificar la anchoa fresca a golpe de vista.

[+] info

 

2021/02/25

  • Baxurako euskal flotak berdelaren kanpaina hasi du. Arrain urdina: ona, polita ta merkea.
       ▪ zapore bizia (garum).
       ▪ proteina % 15.
       ▪ omega 3 ta A bitamina.
  • La flota vasca de bajura ha iniciado la campaña del verdel. Pescado azul: bueno, bonito y barato.
       ▪ sabor intenso (garum).
       ▪ 15% de proteína.
       ▪ omega 3 y vitamina A.

 

2021/02/17

  • Ogia aztergai: aukeratu integrala, osoa eta ore-masakoa. Osoa bai, baina ez osorik.
  • Analizamos el pan: elige el integral, completo y de masa madre.

 

2021/02/10

  • Pintxoak aztergai.
  • Analizamos los pinchos.

 

2021/02/03

  • Zenbat kilo hartu dituzu pandemian? Ogia, gailetak, bizkotxoa eta pizza era osasuntsuan egiteko proposamenak.
  • ¿Cuántos kilos has subido durante la pandemia? Propuestas para hacer de manera saludable pan, galletas, bizcocho y pizza.

[+] info

 

2021/01/18

  • Pasaiako arrain-lonja: legatza, berdela... arrain fresko edo izoztuta?
  • Lonja de Pasajes: merluza, caballa... pescado, ¿fresco o congelado?

  

2021/01/07

  • Gehiegikerien ondoren... 
  • Tras los excesos...

 

2020/12/28

  • Urtezahar-gauerako proposatutako errezetak.
  • Propuesta de recetas para Nochevieja.

[+] info

 

2020/12/15

  • Frutak eta barazkiak Gabonetako sarreretan. Klaudio konbentzituko ote dugu?
  • Frutas y verduras en los entrantes de Navidad. ¿Convenceremos a Klaudio?

[+] info

 

2020/12/04

  • Gabonetako erosketak aurreratu.
  • Adelanta la compra de Navidad.

 

2020/11/19

  • Gabonetako janak nola planifikatu?
  • ¿Cómo organizar las comidas navideñas?

 

2020/11/04

  • Ezinbesteko janak ondo kontserbatu.
  • Conservar bien los alimentos imprescindibles

 

2020/10/29

  • Afariak arinak izan behar dira, baina ez eskasak!
  • ¡Las cenas tienen que ser ligeras, pero no incompleta! 

 

2020/10/23

  • Onddoak: goxoak bezain osasuntsu! 
  • Hongos: ¡tan sabrosos como sanos! 

 

2020/10/14

  • Sasoiko elikagaiak zeintzuk dira?.
  • ¿Cuáles son los alimentos de temporada?

 

2020/09/30

  • Zero zabor
  • Cero despilfarro

 

[...] Koronabirusaren inguruko azken ordukoa, astelehenetik ostiralera

Pandemiari buruzko albisteak ulertzen, informatzen eta eztabaidatzen jarraitu behar dugu. Beraz, astelehenetik ostiralera koronabirusaren inguruko azken ordukoa emango du 'Eztabaidan' saioak ETB1en. 

[+info: nahieran]

 

EatGirl vs ItGirl

Linktree WhatsApp  Telegram  Twitter  Facebook  Instagram   Ivoox   YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

EiTB | Eztabaidan | 2020-2021

 

 

 

 

Irudiak: EiTB


Utzi iruzkina: