[EiTB] EZTABAIDAN
(astelehenetik ostegunera, 21:30)
Klaudio Landak gidatutako saioa
aktualitateko azken datuez
eta azken orduaz.
2021/06/24
- Gatz mota desberdinen ezaugarriak ta Euskal Gatza.
- Características de los diferentes tipos de sal y la Euskal Gatza.
2021/05/28
- Elikatu gaitezke Euskal Herrian ekoitzitako produktuekin bakarrik? Km 0, Slow Food.
- ¿Podemos alimentarnos sólo con productos producidos en Euskal Herria? Km 0, Slow Food.
2021/04/15
- Zainzuri txuriak edo berdeak nahiago? Txuriak lur azpian ekoizten dira; eta berdeak eguzkitan, klorofila erabilita.
- Espárragos, ¿los prefieres blancos o los berdes? Los blancos se cultivan bajo tierra; y los verdes al sol, aprovechando la clorofila.
2021/04/07
- Zer jaten dugu TB aurrean? Aukera osasuntsuak nahieran.
- ¿Qué comemos delante de la TV? Opciones saludables a la carta.
2021/03/17
- Begi-kolpe batez antxoa freskoa identifikatzeko gomendioak.
- Recomendaciones para identificar la anchoa fresca a golpe de vista.
2021/02/25
- Baxurako euskal flotak berdelaren kanpaina hasi du. Arrain urdina: ona, polita ta merkea.
▪ zapore bizia (garum).
▪ proteina % 15.
▪ omega 3 ta A bitamina. - La flota vasca de bajura ha iniciado la campaña del verdel. Pescado azul: bueno, bonito y barato.
▪ sabor intenso (garum).
▪ 15% de proteína.
▪ omega 3 y vitamina A.
2021/02/17
- Ogia aztergai: aukeratu integrala, osoa eta ore-masakoa. Osoa bai, baina ez osorik.
- Analizamos el pan: elige el integral, completo y de masa madre.
2021/02/10
- Pintxoak aztergai.
- Analizamos los pinchos.
2021/02/03
- Zenbat kilo hartu dituzu pandemian? Ogia, gailetak, bizkotxoa eta pizza era osasuntsuan egiteko proposamenak.
- ¿Cuántos kilos has subido durante la pandemia? Propuestas para hacer de manera saludable pan, galletas, bizcocho y pizza.
2021/01/18
- Pasaiako arrain-lonja: legatza, berdela... arrain fresko edo izoztuta?
- Lonja de Pasajes: merluza, caballa... pescado, ¿fresco o congelado?
2021/01/07
- Gehiegikerien ondoren...
- Tras los excesos...
2020/12/28
- Urtezahar-gauerako proposatutako errezetak.
- Propuesta de recetas para Nochevieja.
2020/12/15
- Frutak eta barazkiak Gabonetako sarreretan. Klaudio konbentzituko ote dugu?
- Frutas y verduras en los entrantes de Navidad. ¿Convenceremos a Klaudio?
2020/12/04
- Gabonetako erosketak aurreratu.
- Adelanta la compra de Navidad.
2020/11/19
- Gabonetako janak nola planifikatu?
- ¿Cómo organizar las comidas navideñas?
2020/11/04
- Ezinbesteko janak ondo kontserbatu.
- Conservar bien los alimentos imprescindibles
2020/10/29
- Afariak arinak izan behar dira, baina ez eskasak!
- ¡Las cenas tienen que ser ligeras, pero no incompleta!
2020/10/23
- Onddoak: goxoak bezain osasuntsu!
- Hongos: ¡tan sabrosos como sanos!
2020/10/14
- Sasoiko elikagaiak zeintzuk dira?.
- ¿Cuáles son los alimentos de temporada?
2020/09/30
- Zero zabor
- Cero despilfarro
[...] Koronabirusaren inguruko azken ordukoa, astelehenetik ostiralera
Pandemiari buruzko albisteak ulertzen, informatzen eta eztabaidatzen jarraitu behar dugu. Beraz, astelehenetik ostiralera koronabirusaren inguruko azken ordukoa emango du 'Eztabaidan' saioak ETB1en.
EatGirl vs ItGirl
Linktree WhatsApp Telegram Twitter Facebook Instagram Ivoox YouTube
|
|
|
|
|
|
|
|
EiTB | Eztabaidan | 2020-2021
|
|
|
|
Iruzkinak
Utzi iruzkina: