Limoizko bizkotxoa

No profile photo MaliarekinBat | 2019-06-03 20:17
1

OSAGAIAK:

  1. 3 arrautz.                      
  2. 2 yogurt.
  3. 250g irina.
  4. Limoi bat.
  5. 200g azukre.
  6. 15cl olio.
  7. 12g legabia.

ERREZETA:

  1. Lehenik eta behin, pizten dugu labea eta 180ºC-ra berotuko dugu. Tenperatura egokia lortzen dugun bitartean, gorringoak bereizten ditugu arrautzetatik eta limoiari zukua ateratzen diogu, larruazala be kentzen diogu.
  2. 200 gramo azukre irabiatzen dugu aurreko osagai guztiekin.
  3. Hiru gorringoekin, limoiarekin eta azukrearekin egin dugun nahasketarekin bi yogurt-ak gehitzen diegu.
  4. Geroago, 15 zentilitro olio gehituko ditugu. Lortu dugun nahasketa guztiarekin, 250 gramo irina eta 12 gramo legabia gehitzen ditugu pixkanaka-pixkanaka.
  5. Moldea, olio eta irina pixka bat batekin apaintzen dugu eta nahasketa pasatzen dugu. 180ºC-tan sartzen dugu bizkotxoa eta hor uzten dugu 40 minutu.


Utzi iruzkina: